Haorendam

Om iedere bewoner op de hoogte te brengen van het programma voor carnaval brengt de organisatie ieder jaar een blad uit; “de Haorendambode”. Deze staat in de volksmond bekend als de “carnavalskrant”. Ongeveer 10 dagen voor carnaval komen de leden van Organisatie Haorendam langs de deur met deze Haorendambode, waarbij u deze aangeboden krijgt maar waarbij een kleine bijdrage zeer wordt gewaardeerd.
Doormiddel van de verkoop van advertentieruimte kunnen we deze krant voor een relatief laag bedrag maken en hierdoor ontstaat de mogelijkheid om meer pagina’s te vullen waardoor de mogelijkheid is ontstaan voor verenigingen binnen Haarsteeg om ook een artikel aan te leveren voor onze Haorendambode.
Naast de programma’s van Prins en Gevolg, Jeugdraad en kasteleins, staat de krant boordevol foto’s van activiteiten van het afgelopen jaar en met verhalen van allerlei carnavalsclubs uit ons eigen dorp.

De clubs uit het dorp en de diverse commissies dienen hun bijdrage zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor 21 december 2022 ingeleverd te hebben. Het liefst per mail, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook kan iedereen zijn/haar carnavalsfoto’s insturen als er iets bijzonders of iets leuks op staat dat geschikt is voor in de Haorendambode.

Aftellen tot de sleuteloverdracht

k2b media ©2024
NiekArt ©2024